هنرستان هنرهای زیبای دختران اصفهان دولتی، وابسته به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی | با نظارت سازمان آموزش و پرورش استان اصفهان

برگزاری کارگاه آموزش خانواده"با اضطراب فرزندم چه کنم" برای اولیای هنرجویان

نشست مجازی "با اضطراب فرزندم چه کنم" برای اولیا برگزار شد

به گزارش روابط عمومی هنرستان هنرهای زیبای دختران، امروز پنجشنبه 9 دی‌ماه نشست مجازی "با اضطراب فرزندم چه کنم" با حضور ساناز امیری، مشاور کودک و نوجوان و رئیس انجمن اولیا و مربیان هنرستان  و اولیای هنرجویان برگزار شد.

گفتنی است رئوفی‌منش، مدیر هنرستان در آغاز این نشست از برگزاری امتحانات نیمسال اول به صورت حضوری با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و ضرورت برنامه‌ریزی مطلوب خانواده‌ها در خصوص آمد و شد به موقع هنرجویان سخن گفت.

شایان ذکر است ساناز امیری، مشاور کودک و نوجوان، در ادامه این نشست که در تکمیل "کارگاه‌های 30 دقیقه‌ای مدیریت اضطراب برای هنرجویان" برگزار شد، با تاکید بر نقش والدین در همراهی نوجوانان در مدیریت اضطراب و استرس، راهکارهایی در این خصوص برای ایام امتحانات ارائه کرد.

خاطرنشان می‌شود "کارگاه‌های 30 دقیقه‌ای مدیریت اضطراب نوجوان" در هفته گذشته به صورت کلاس به کلاس برای هنرجویان برگزار شد.

نظرات خوانندگان
تا کنون هیچ نظری درباره این مطلب ثبت نشده است
نظر جدید
نام*
ایمیل
نظر*

متن تصویر*
مشاهده لیست تمام مطالب...