مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان با کیاناز شاطریان رتبه اول کنکور سراسری گروه آموزشی هنر دیدار و گفتگو کرد
به گزارش روابط عمومی هنرستان هنرهای زیبای دختران اصفهان، علی تمنایی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان در دیدار با کیاناز شاطریان، رتبه نخست کنکور سراسری رشته هنر و هنرجوی رشته نقاشی هنرستان هنرهای زیبای دختران اصفهان با اشاره به اینکه این موفقیت بزرگ پس از لطف حضرت حق، نتیجه پشتکار و تلاش هنرجو و همراهی خانواده است؛ از رایزنی با صندوق اعتباری هنرمندان برای عضویت کیاناز شاطریان، رتبه نخست کنکور سراسری هنر در این صندوق خبر داد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان با بیان اینکه چنین موفقیتهایی نشان از برنامهریزی مطلوب در زمینههای آموزشی و پرورشی هنرستان هنرهای زیبای دختران اصفهان دارد، اظهار کرد: رسالت شما از همین امروز به عنوان یک الگو، هنرآموز و مشاور تحصیلی آغاز شده است و فعالیتهای خیر شما در این زمینه موجب ایجاد انگیزه در سایر هنرجویان خواهد بود.
شایان ذکر است در این نشست صمیمانه با اهدای لوح سپاس، مجموعه نفیس آثار استاد فرشچیان و یادبود هنرستان هنرهای زیبای دختران اصفهان، از رتبه یک کنکور سراسری سال 1401 تقدیر شد.
گفتنی است در دیدار مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان با رتبه نخست کنکور سراسری در گروه آموزشی هنر، که روز چهارشنبه 12 مردادماه انجام شد؛ رئوفیمنش مدیر هنرستان هنرهای زیبای دختران اصفهان، محمدتقی خلیلزاده، مسئول روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، خانواده هنرجو و همکاران اداری هنرستان حضور داشتند.